Nya internationella uppdrag till FFW

Intellecta-ägda FFW har vunnit flera nya uppdrag och kunder det senaste kvartalet. Här är några exempel på nya samarbeten.

FFW Danmark har börjat arbeta med JKE Design (http://jke-design.dk/), ett kök och heminredningsföretag för att utveckla ny design på JKEs webbplats. FFW Danmark har också vunnit uppdraget som digital rådgivare till Rudolph Care (https://www.rudolphcare.dk/), ett företag som tillverkar hudvårds-och skönhetsprodukter. FFW ska utveckla och effektivisera Rudolph Cares verksamhet online genom intresseväckande berättelser om de exklusiva skönhetsprodukterna. 

FFW UK arbetar för Magdalene College som är en del av Cambridge University. Uppdraget omfattar bland annat ny design av webbplatsen (http://www.magd.cam.ac.uk/) 

FFW US har nyligen inlett samarbete med ytterligare två YMCA i USA: YMCA of Long Island (https://ymcali.org/) och YMCA of Greater Charlotte (https://www.ymcacharlotte.org/) med uppdraget att utveckla ny design och bygga om webbplatserna.  Dessa två YMCA är de åttonde och nionde YMCA-uppdragen som FFW vunnit.

FFW har även just utnämnts till årets ”YMCA Twin Cities-partner 2016”. Dries Buyaert, grundaren till Drupal*, har publicerat en artikel om den starka utvecklingspotentialen i projekt ”Open Y”. Open Y är en ny skalbar och återanvändbar plattform i Drupal 8 som FFW utvecklat i partnerskap med YMCA Twin Cities. Den ger YMCA möjligheten att snabbt följa marknadsutvecklingen, hålla en hög innovationstakt och lätt rulla ut ny YMCA-siter.

* Drupal är ett webpubliceringsverktyg baserat på fri källkod 

För mer information, vänligen kontakta:

Michael Drejer, global CEO FFW, michael.drejer@ffwagency.com

Yann Blandy, VD och koncernchef Intellecta, 0707-16 17 31, yann.blandy@intellecta.com

Denna samt tidigare releaser finns på www.intellecta.com/investerarinformation/pressmeddelanden/

Intellecta-koncernen omfattar de ledande konsultbolagen Bysted AB, FFW Group, Hilanders Advertising AB, Intellecta Corporate AB, ISBIT GAMES AB, River Cresco AB, Tomorrow (Shanghai) Ltd, Unreel AB och Wow Events AB. Koncernen har cirka 590 medarbetare och bedriver verksamhet i Sverige, Danmark, Nederländerna, Frankrike, Storbritannien, Tyskland, Österrike, Bulgarien, Moldavien, Ukraina, USA, Brasilien, Vietnam, Australien och Kina.