ISBIT Games spel Warp Shift nu även gratis hos Google Play

Pusselspelet Warp Shift som hyllats av såväl kritiker som spelare och som utvecklats av ISBIT Games är nu kostnadsfritt att ladda ner hos Google Play. 

Warp Shift erbjuder grafik i världsklass, träffsäker ljuddesign och skapar därmed en i det närmaste zen-liknande upplevelse för spelaren. Det är utvecklat av Isbit Games och publicerat av Fishlabs/Deep Silver och finns att ladda ner på Apple App Store och Google Play Store. 

-Att Warp Shift nu är gratis i Google Play innebär att ännu fler spelare ges möjligheten att stifta bekantskap med Pi som är huvudkaraktär i spelet och vår förhoppning är att även de ska bli lika förtrollade av Warp Shift som vi är, säger Markus Koos VD på Isbit Games.

Warp Shift har tidigare laddats ner över 2,7 miljoner gånger. I September 2016 utsåg även App Store Warp Shift till ”Free app of the week”. 

Google Play länk: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dsfishlabs.warpshift
Android gameplay trailer: https://youtu.be/VFb6zPADHco

För mer information, vänligen kontakta: Markus Koos, VD Isbit Games +46 (0)70-581 57 19 , markus.koos@isbitgames.com

Om ISBIT GAMES (http://www.isbitgames.com/) Isbit Games grundades av en samling spelentusiaster med många års erfarenhet av spel och digital kommunikation. Kombinationen har skapat ett unikt team med målet att utmana och förnya spelmarknaden. www.isbitgames.com